Office Market Yanınızda

Çok severek güle oynaya aldığınız bir bilgisayarınız var. Elinizin altından asla ayırmıyor, tatile bile giderken yanınızdan ayırmıyorsunuz. En iyi arkadaşınız. Hem iş amaçlı olarak, hem özel amaçlı olarak kullanıyorsunuz. Zaten Acer markası dışında başka bir markanın da elektronik ürünlerini hiçbir biçimde tercih etmiyorsunuz. Ama o da ne? Hiç beklemediğiniz bir anda, cihazınız hata veriyor ve siz hiçbir biçimde kullanamıyorsunuz. Yetiştirilmesi gereken işler var. Tüm bilgiler o dizüstü bilgisayarda ve siz kalakalıyorsunuz. En iyi Bakırköy Acer Servisi hangisi diye düşünürken, zamanın da çok doğru olmadığını fark ediyorsunuz. Ama endişelenmenize hiç gerek yok aslında.

Teknik Servis Hizmeti Nereden Alınır?

Tam da böylesi bir durumda haftada altı gün sabah 9.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında kesintisiz hizmet veren Office Market imdadınıza yetişiyor.Sadece Bakırköy semtinde değil, tüm bölge de alanında eğitim almış, deneyimli, uzman çok sayıda mavi ve beyaz yakalı personel ile çalışan bir firma. Aynı zaman Bakırköy Samsung Servisiolarak da hizmet veriyor. Mekanik, elektronik, elektriksel problemlere çözümler için doğru adres. Kullanıcı hatasına ya da başka bir sebebe bağlı sorun ne olursa olsun, çözüm üreten bir firma  var karşımızda. Klavye sorunları, menteşe problemleri, batarya değişimleri gibi akla gelebilecek her türlü sorunun çözümü için doğru adres. Ayrıca firma Bakırköy Lenovo Servisiolarak da hizmet veriyor.

Firmayı Tercih Etmek İçin Nedenler

Firmanın ürünün markası modeli ne olursa olsun çözüm üretmesi elbette tercih edilmesi için en önemli sebep. Tablet ve bilgisayarlar dışında, yazıcı, fotokopi makinesi, faks gibi cihazların bakım ve arıza giderilmesi alanında hizmet veriyor. Tabi kapsama alanı bununla da sınırlı değil. Bu tarz elektronik ürünlerin kartuş dolum ve satışını en kaliteli biçimde yapıyor. Kaliteden ve mutlak müşteri memnuniyetinden hiçbir şart altında vazgeçmeyen bir firma var. Cihazlar için standart teknik servis ücreti alınıyor. Parça değişimlerinde faturaya ekstra değişen parçanın ücreti yansıtılıyor. Bunun dışında firma tarafından istenen ekstra bir ücret yok. Tam anlamıyla Avrupa standartlarında çalışan bir teknik servis.