Bakırköy Acer Servisi

Acer servis hizmetleri olarak, notebook, bilgisayar, LCD monitör gibi cihazların tamir, bakım ve onarım işlemleri yapılarak, gerekli hassasiyet göstererek uzman ekibimizle tam bir şekilde yapmaktayız. Birçok konuda hizmet vererek, sizlerin problemlerini anında çözüme ulaştırmak için işimizi titizlikle yapmaktayız. Bakırköy acer servisi olarak yıllardır bu sektöre olduğumuzdan dolayı yapılan işleri gayet iyi biliyor ve sorunun ne olduğunu anında çözümleyebiliyoruz. Genellikle Acer LCD monitörlerde meydana gelen sorunlar power arızaları durumunda çözüm sunar, masaüstü Acer bilgisayarlarda meydana gelen tamirat sorunları ise orijinal bulunması durumunda sistem kurulumlarına anında çözüm getirilir. Acer marka notebooklar da meydana gelen ana kart sorunları, chip ve ses kartı arızaları, USB port gibi arızalar da kısa sürede çözülür. Bilgisayar klavyesinde meydana gelen tuş kırılma, kopma veya ısı sebebiyle meydana gelen tuş erimesi de kullanıma hazır hale getirilir. Kullanılan bütün parçalar orijinal olduğu için kısa sürede sizlere tekrar bir sorun çıkartacak duruma gelmez. Herhangi bir durumla karşılaştığınız sırada, ürünü bize getirerek ücretsiz bir şekilde bakımı tarafımızca yapılır.

Acer marka cihazların düşmesi, kırılması veya bir yere çarpması durumunda meydana gelen arıza durumlarında oluşan sorunlar, tamir ve yedek parça değişimi gibi sorunlar da cihazların uzun süreli kullanımı için servis hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Garanti kapsamında yapılan yedek parça, bakım ve onarım işlemleri herhangi bir sorun olduğu takdir de aynı şekilde hizmetimiz devam eder.

Servis kapsamında notebook ana kart tamiri, klavye tamiri, aspire ram değişimi, projeksiyon bakımı ve onarımına kadar meydana gelebilecek olan her türlü onarım ve değişim işlemlerinde, güçlenme durumlarında yılların tecrübesiyle bizden bu konuda destek alabilirsiniz. Acer deyince akla ilk olarak bilgisayar bakımı ve değişimleri gelir. Ancak Acer markası altında birçok ürün bulunur. Tek bir yetkili servisten bütün ürünlerin bakım, onarım ve tamir işlemlerini kısa sürede hallederek çözüme ulaştırmamız mümkün. Sorun meydana geldiği an bizleri arayarak, gerek telefonda bilgi alabilir, gerekse firmamıza gelerek uzman ekimizle görüşüp gerekli desteği almanız mümkün olacaktır.